Fabius MBO opleidingen voor wie weinig tijd heeft

Fabius MBO opleidingen

Fabius MBO opleidingen kun je goed volgen naast je werk. Of je nu voor de kinderen moet zorgen, een eigen bedrijf draaiende probeert te houden, fulltime werkt, of een andere reden hebt dat er weinig uren in je week over blijven, met Fabius MBO opleidingen kun je toch een diploma halen. Fabius MBO opleidingen volg je namelijk maar één ochtend of avond per week. De duur van de Fabius MBO opleidingen verschilt, waarbij de langste opleiding 45 weken duurt. Je gaat dan iedere week een keer naar de klas. 

Opleidingen bij jou in de buurt

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je Fabius MBO opleidingen kunt volgen. Met meer dan 50 locaties is er altijd eentje bij jou in de buurt te vinden. Je kan wel de pech hebben dat er in jouw woonplaats wel een locatie zit, maar dat jouw opleiding daar niet gegeven wordt. Kijk daarom op de website waar de Fabius MBO opleidingen gegeven worden waar jij interesse in hebt voordat je je inschrijft. Dan kun je nog bepalen of er een locatie zit die voor jou goed bereikbaar is. 

Fabius MBO opleidingen

Welke opleiding jij wil

Fabius MBO opleidingen is de grootste in kantoor- en boekhoudopleidingen, maar heeft nog veel meer te bieden. Behalve opleidingen die zo goed als een jaar duren, kun je hier ook terecht voor basiskennis opleidingen die maar 8 of 10 weken duren. Daarnaast zijn er ook Fabius MBO opleidingen voor klantenservice, office manager of projectmedewerker. Natuurlijk vind je ook opleidingen voor administratieve functies of commerciële functies. Bekijk alle Fabius MBO opleidingen op de website