Veiligheid-trainingen.nl: een veilige werkomgeving

Veiligheid-trainingen.nl

Wanneer je op een bouwplaats, een werkplaats of op kantoor aan het werk bent, is veiligheid van groot belang. Mocht er een calamiteit plaatsvinden, dan is het goed om te weten welke handelingen moeten worden uitgevoerd en door wie. Het is dan ook goed mogelijk om te kiezen voor tal van veiligheidstrainingen. Op veiligheids-trainingen.nl kun je niet alleen verschillende cursussen boeken, maar lees je ook meer informatie over al je mogelijkheden omtrent veiligheid op de werkvloer.

Veiligheid-trainingen.nl

Deze trainingen volg je via veiligheids-trainingen.nl

Wat voor soort trainingen kun je allemaal volgen via veiligheids-trainingen.nl? In de eerste plaats kun je terecht voor een EHBO Cursus. Tijdens deze cursus ga je je bezighouden met tal van zaken, waaronder het uitvoeren van levensreddende handelingen. Daarnaast leer je alles over de vitale functies en hoe je bepaalde letsels moet behandelen. Verder leer je alles over verband- en hulpmiddelen en hoe je deze kunt toepassen. Een andere optie voor trainingen is de BHV Cursus: deze cursus leert je ook levensreddende handelingen, maar ook brandbestrijding. Verder leer je alarmeren en ontruimen en regel je de communicatie tijdens een calamiteit.

Een andere training waarvoor je terecht kunt bij veiligheids-trainingen.nl is een VCA Cursus. Dit is een training voor zowel operationeel medewerkers als operationeel leidinggevenden. Tijdens deze training ontdek je de mogelijke gevaren op een werkplaats en hoe je hiermee om moet gaan. Met het certificaat dat je na de training ontvangt kun je aantonen dat je bewust bent van de gevaren en risico’s op de werkplaats en dat je in veiligheid en gezondheid aan het werk gaat.