Fee werving en selectie

logo werving en selectie vergelijken

Fee werving en selectie staat bij steeds meer bedrijven in de begroting. Dat komt omdat steeds meer bedrijven hun werving en selectiewerkzaamheden uitbesteden. Vergeleken met 100 jaar geleden is er een grotere diversiteit aan banen, wat uitmondt in schaarser talent.

logo werving en selectie vergelijkenDiversiteit aan banen

Door alle technologische ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden in de gezondheidszorg en nieuwe uitvinden zijn er gigantisch veel beroepen bij gekomen in de afgelopen 100 jaar. Denk aan een drone-piloot, een neuromarketeer, een vlogger of een big data analist. Voor al deze beroepen staan er vacatures open, en deze zijn steeds moeilijker te vervullen door een getalenteerde kandidaat.

Hulp van werving en selectiebureaus

Om die reden schakelen veel bedrijven een werving en selectiebureau in om hen te helpen bij het vervullen van de vacatures. Behalve de grote verscheidenheid in functies, zijn getalenteerde kandidaten steeds moeilijker te vinden. Als bedrijf wil jij het talent van de toekomst aantrekken en goede arbeidsvoorwaarden zijn in deze tijd niet meer voldoende.

Uit besteden

Aan de hand van welke vacature je wilt vervullen met behulp van het werving en selectiebureau, moet je een bepaalde fee betalen. Een fee is een bepaald deel van het basisinkomen van de functie die openstaat.