Netflix en live chat

Tegenwoordig is het ontzettend populair, Netflix. Netflix is een streaming-service waarop je je kunt abonneren om series en films zonder reclame te kijken op een apparaat met een internetverbinding. Netflix-content kan per regio verschillen en kan in de loop der tijd veranderen. Je kunt allerlei bekroonde Netflix Originals, series, films, documentaires en nog veel meer kijken. In totaal heeft het platform nu 214 miljoen abonnees. Deze abonnees zitten verspreid over de hele wereld. Netflix is te kijken op allerlei verschillen apparaten. Zou heeft het Netflix een eigen app voor op mobiele telefoons en tablets. Maar kan het ook gekeken worden op de televisie en via laptops. Op deze manier is het voor iedereen toegankelijk. Vaak hebben de websitebezoeker hier wel allerlei vragen over. Hiervoor zou een live chat een goede uitkomst kunnen zijn.

Wat is een live chat?

Via een live chat functie op jouw website biedt je bezoekers een anonieme en laagdrempelige manier om contact op te nemen met jouw organisatie. Vaak komt er rechts onderin een pop-up melding tevoorschijn. Hier kunnen websitebezoekers vragen stellen of vragen om advies. Om deze manier neem je de vragen en onzekerheden van de websitebezoeker weg. Ook geneer je doormiddel van een live chat meer leads. Via de live chat kun je namelijk contactgegevens vragen en wellicht een abonnement afsluiten.

Wat is de toegevoegde waarde Chatkracht?

Een organisatie kan ervoor kiezen om de live chat uit te besteden, dit kan bij Chatkracht. Chatkracht staat 7 dagen per week klaar om de live chat van een organisatie over te nemen. Alle chats die voor de organisatie binnen komen pakken zij op en beantwoorden zijn. Doormiddel van het kenniscentrum zijn zij bereid alle chats te behandelen. In het kenniscentrum staat allerlei informatie over de desbetreffende organisatie. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website.