Spiegel muur

Lees hier over de spiegel muur van de Spiegelshop. Op de website zie je veel keuze op het gebied van spiegel muur, en naast verschil in vorm en formaat zie je tal van lijsten. Mocht je daartussen niet die lijst zitten die je zoekt, dan kun je contact leggen met de Spiegelshop Hengelo, want zij hebben een eigen lijstenmakerij. Op die manier kun je altijd bij de Spiegelshop slagen. Naast veel keuze zijn alle spiegels van zeer goede kwaliteit, je zult er jarenlang plezier van hebben. Daar ook nog bij, mocht een spiegel muur niets voor je zijn, de Spiegelshop Hengelo heeft ook staande spiegels.

De Spiegelshop biedt keuze

De spiegel muur is op veel plekken in huis erg handig. Terwijl de spiegel muur Elisa weer bijzonder decoratief kan zijn, zeker als je een strakke moderne inrichting hebt. Praktische plekken in huis, natuurlijk een spiegel in de badkamer boven de wasbak. Maar ook een lange smalle passpiegel in de buurt van de kledingkast. Een ronde of ovale spiegel in de gang, en een spiegel in de toilet. Als er een tienerdochter in huis is, dan zal zij een spiegel in haar eigen kamer prettig vinden. Er zijn dus genoeg goede plekken waar je een wandspiegel kan gebruiken, en het is voor jaren.

Spiegel voegen aan je interieur ter decoratie

In de vorige alinea ging het al over de spiegel Elisa voegen als je een industriële inrichting hebt, en zo zou je ook een spiegel met een brocante omlijsting bij een klassiek interieur kunnen voegen. Ook al zou je dan voor echt klassiek kunnen kiezen, want de Spiegelshop Hengelo heeft spiegels met lijsten in barokstijl. Het is mooi om een spiegel in de woonkamer te hebben, je verkrijgt dan meer licht en ruimte. Er zijn lifestyle- en interieurmagazines waarin ze een spiegel muur aan je interieur voegen adviseren. Kijk op de website, in woonmagazines, en in je huiskamer waar je een spiegel kan toevoegen.